Lchen Париж-Айфеловата Кула Подвижна PVC Стикер На Стената Начало Декор за Детска Стая Художествена Стикер (12,6 x 19,7)

Lchen Париж-Айфеловата Кула Подвижна PVC Стикер На Стената Начало Декор за Детска Стая Художествена Стикер (12,6 x 19,7)

BGN 3.33

Новинка

В магазина

? Нетоксичен, защита на околната среда ? Извадете и поставете върху всяка гладка, суха повърхност, като мебели, врата, стена, под, прозорец и т. ? Просто почистете и залепете. ? Материал : PVC. ? Размер : 32* 50 см. ? Всички снимки са само за справка, можете да се залепи ги от себе си. ? НЕ се притеснявайте - В LCHEN ние вярваме, че продуктите с висок стандарт и сервизно обслужване гарантират, че потребителите няма да се притеснявате. ? Нетоксичен, защита на околната среда. ? Извадете и поставете върху всяка гладка, суха повърхност, като мебели, врата, стена, под, прозорец и т. ? Просто почистете и залепете. ? Материал : PVC. ? Размер : 32* 50 см. ? Всички снимки са само за справка, можете да се залепи ги от себе си. ? НЕ се притеснявайте - В LCHEN ние вярваме, че продуктите с висок стандарт и сервизно обслужване гарантират, че потребителите няма да се притеснявате.Описание на продукта Този стикер е изработен от висококачествен и гъвкав винил, така че той е водоустойчив.Нанасяйте на гладки, чисти и сухи повърхности : стени, мебели, аксесоари, плочки, огледала, прозорци и др.

Клиентите също избират

EZOWare Комплект от 4 Големи Сгъване Кошници за Съхранение, Сгъваем Текстилен Органайзер, Кубчета, Кофи, Кутии, Комплект с дръжки Новинка Разпродажба
Класически Роман-драма Stupell Industries Лама, Дизайн Fab Фънки Art, 10 x 15, Стенни табели Новинка
Класически Роман-драма Stupell Industries Лама, Дизайн Fab Фънки Art, 10 x 15, Стенни табели

ГОТОВИ ЗА ПОДВЕШИВАНИЮ Модулен силует за замочной кладенци, които могат да се мотае с помощта на пирон,

BGN 10.37
6 Разделители за бебешки дрехи за момиченца в Розов Слон (прът 1,25 инча) Новинка
6 Разделители за бебешки дрехи за момиченца в Розов Слон (прът 1,25 инча)

Произведено в Мисури, САЩ малкия бизнесКомплект от 6 кръг на разделители размер на шкафа за детската въз

BGN 2.33