Подаръци медицинска сестра за жени, Подаръци Практикующей медицинска сестра, Подаръци за медицински Сестри Одеяло 60 x 50, Подаръци за седмицата медицински Сестри, П?

Подаръци медицинска сестра за жени, Подаръци Практикующей медицинска сестра, Подаръци за медицински Сестри Одеяло 60 x 50, Подаръци

BGN 1.33

Новинка

В магазина

【Размер и материал】 : Размери 60x50 см, подходяща за възрастниТова одеало е изработено от висококачествен фланелевого материал за създаване на удобни пухкава текстура.Достатъчно тежък, за да ви е удобно, и в същото време достатъчно лек, за да не бяха изпотяване. Не се, не се свие и не се образуват бръчки. 【Одеало за медицински сестри】 : тя Е предмет на специално разработен за медицински сестри.Принт с изображение на една страна, с творческата тематични медицински сестри и красиви цветове.Изящни произведения на изкуството, представени на Одеяле, ще Ви Донесе Не само Топлина, но и Чувство на Радост и Любов. 【В много случаи на живота】 : Одеяло на медицинска сестра Gifts ще я прави Идеален спътник студени нощи или в стаите с климатик.Той е подходящ и за декорация на общите спални, мека мебел и т. В същото време тя Може да Го Вземе със Себе си на къмпинг, на плажове, в самолети и Машини.Това е Задължително домашно одеяло, подходящо за всяко време на годината.Космати мекота и помага да Забрави Целия работен стреса от деня. 【Прекрасни подаръци】 : Вие с всички сили се опитва да получи подаръци за семейството си медицински сестри, приятели и съученици?Това одеяло ще се превърне в чудесен подарък Я за рожден Ден, Коледа, Нова година, Деня на благодарността, абитуриентски бал, медицински сестри, парти по повод на пенсиониране и други празници. 【Съвети за почистване】 : Машинно пране на щадящем режим със студена вода и сушене в перална машина при ниска температура.Не използвайте белина, моля, избягвайте высокотемпературного отопление.Това ще помогне за удължаване на живота му, той ще остане мек, като нова, след няколко пранета. 【Размер и материал】 : Размери 60x50 см, подходяща за възрастни.Това одеало е изработено от висококачествен фланелевого материал за създаване на удобни пухкава текстура.Достатъчно тежък, за да ви е удобно, и в същото време достатъчно лек, за да не бяха изпотяване. Не се, не се свие и не се образуват бръчки. 【Одеало за медицински сестри】 : тя Е предмет на специално разработен за медицински сестри.Принт с изображение на една страна, с творческата тематични медицински сестри и красиви цветове.Изящни произведения на изкуството, представени на Одеяле, ще Ви Донесе Не само Топлина, но и Чувство на Радост и Любов. 【В много случаи на живота】 : Одеяло на медицинска сестра Gifts ще я прави Идеален спътник студени нощи или в стаите с климатик.Той е подходящ и за декорация на общите спални, мека мебел и т. В същото време тя Може да Го Вземе със Себе си на къмпинг, на плажове, в самолети и Машини.Това е Задължително домашно одеяло, подходящо за всяко време на годината.Космати мекота и помага да Забрави Целия работен стреса от деня. 【Прекрасни подаръци】 : Вие с всички сили се опитва да получи подаръци за семейството си медицински сестри, приятели и съученици?Това одеяло ще се превърне в чудесен подарък Я за рожден Ден, Коледа, Нова година, Деня на благодарността, абитуриентски бал, медицински сестри, парти по повод на пенсиониране и други празници.

Клиентите също избират

E by design PGN538OR2YE6-18, 18 x 18 инча, Бомбай, Възглавница с геометрични принтом, 18x18, Оранжево Новинка
E by design PGN538OR2YE6-18, 18 x 18 инча, Бомбай, Възглавница с геометрични принтом, 18x18, Оранжево

ХипоалергиченПрепоръчително точков почистване.Доведете в своя дом и ярка индивидуалност с помощта на �

BGN 2.00