Калъф за стилуса BoxWave, който е съвместим с SuperLogics SL-НПК-22AWHD-AH510I-S19-NF (калъф за стилуса от BoxWave) - Преносим калъф за стилуса, преносим самоклеящийся титуляр за стилус - Че?

Калъф за стилуса BoxWave, който е съвместим с SuperLogics SL-НПК-22AWHD-AH510I-S19-NF (калъф за стилуса от BoxWave) - Преносим калъф

BGN 4.24

Новинка

В магазина

? [ПРЕНОСИМИ] джоб за стилус Box Wave, който е съвместим с Super Logics SL-НПК-22 AWHD-AH510 I-S19-NF никога повече не си губи стилус!Сега можете да носите вашия стилус, заедно с SL-НПК-22 AWHD-AH510 I-S19-NF в този удобен джоба. ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Просто махнете отметката от скеле и залепете самоклеящуюся втулка върха на всяка чиста повърхност.Можете да се облечете на вашия калъф или на самата SL-НПК-22 AWHD-AH510 I-S19-NF!Стегнат, но еластичен ръкав се разтяга, за да може надеждно да поставите писалката, и се забави, за да не падна!. ? [ТЪНЪК И ЕЛЕГАНТЕН] с дебелина от едва 2 мм, Stylus Porta Pouch няма да спре да защитава вашия стилус. ? [ИЗИСКАН] е Изработена от еластична тъкан и модерен изкуствена кожа, което прави този елегантен ръкав подходяща за всеки повод!. ? [УНИВЕРСАЛЕН] СЪВМЕСТИМ с писалката.Вие дори можете да го използвате като титуляр за писалка. ? [ПРЕНОСИМИ] джоб за стилус Box Wave, който е съвместим с Super Logics SL-НПК-22 AWHD-AH510 I-S19-NF. никога повече не си губи стилус!Сега можете да носите вашия стилус, заедно с SL-НПК-22 AWHD-AH510 I-S19-NF в този удобен джоба. ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Просто махнете отметката от скеле и залепете самоклеящуюся втулка върха на всяка чиста повърхност.Можете да се облечете на вашия калъф или на самата SL-НПК-22 AWHD-AH510 I-S19-NF!Стегнат, но еластичен ръкав се разтяга, за да може надеждно да поставите писалката, и се забави, за да не падна!. ? [ТЪНЪК И ЕЛЕГАНТЕН] с дебелина от едва 2 мм, Stylus Porta Pouch няма да спре да защитава вашия стилус. ? [ИЗИСКАН] е Изработена от еластична тъкан и модерен изкуствена кожа, което прави този елегантен ръкав подходяща за всеки повод!.

Клиентите също избират

Hoody-Пуловер с Розов текст в стил Луизианской отбор на Колежа Новинка
Hoody-Пуловер с Розов текст в стил Луизианской отбор на Колежа

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да

BGN 21.33
Подаръци за леля Ти си най-щастливата леля на света, е Епична Колие с окачване Леля Слънчоглед, от Новинка