80 БР. Комплект за стенен Колаж в Ретро стил, Естетични Снимки, Реколта Плакати за спални, Естетичен Декор, Плакати за стая на 90-те години, инди Декор на 80-те години, Ко?

80 БР. Комплект за стенен Колаж в Ретро стил, Естетични Снимки, Реколта Плакати за спални, Естетичен Декор, Плакати за стая на 90-те

BGN 3.00

Новинка

В магазина

【Ще получите】 : Ценна опаковка - 50 броя в ретро-естетически снимки с размери 4x6 инча, 30 парчета рок стикери и изискана 1 опаковъчна кутия 2 броя на двустранните ленти (на всеки лист 35 малки кръгли 0,8 "на двустранните ленти), които са удобни бъдат залепени на стената. 【Материал】 : всяка ретро снимка отпечатана на гъста картон с дебелина 300 гориво, който е здрав, това не е лесно да се скъса, гладка на пипане, с ясни рисунки и лесно да избледняват. 【Идеална идея за подарък】 : Споделете вашата любов към класиката и оригиналност, похвали този набор от пури в ограничени бройки снимки подарък.Идеалният подарък за всеки рожден ден, за всеки повод, който иска празнуване. 【Арт декор】 : Можете да използвате двустранен скоч, който сме включили в комплекта, изберете дали искате да се залепи директно на стената или да се мотае тези плакати с помощта на скоби и окото на стената.И може да декорирате спалнята, кабинет, дневна, офис, хотел, класна стая, коридор и така нататък. 【Гаранция за качество】 : Ние отделяме специално внимание на това, че тези эстетичные плакати за декорация на стаи доставени до вашата врата в девственото състояние.предоставяйки перфектен опит извършването на покупки, Ако срещнете някакви проблеми с вашата поръчка, ние ще се радваме да предложим пълно възстановяване на сумата или замяна. 【Ще получите】 : Ценна опаковка - 50 броя в ретро-естетически снимки с размери 4x6 инча, 30 парчета рок стикери и изискана 1 опаковъчна кутия. 2 броя на двустранните ленти (на всеки лист 35 малки кръгли 0,8 "на двустранните ленти), които са удобни бъдат залепени на стената. 【Материал】 : всяка ретро снимка отпечатана на гъста картон с дебелина 300 гориво, който е здрав, това не е лесно да се скъса, гладка на пипане, с ясни рисунки и лесно да избледняват. 【Идеална идея за подарък】 : Споделете вашата любов към класиката и оригиналност, похвали този набор от пури в ограничени бройки снимки подарък.Идеалният подарък за всеки рожден ден, за всеки повод, който иска празнуване. 【Арт декор】 : Можете да използвате двустранен скоч, който сме включили в комплекта, изберете дали искате да се залепи директно на стената или да се мотае тези плакати с помощта на скоби и окото на стената.

Клиентите също избират

Реколта снимка на Доналд Сазерленда, Ева Аулин и Хю Гриффита.- Юли 1968 Новинка
Реколта снимка на Доналд Сазерленда, Ева Аулин и Хю Гриффита.- Юли 1968

СЕРТИФИКАТ за АВТЕНТИЧНОСТ на всеки редВсички наши изображения са оригинални снимки от архива на вестн

BGN 0.67
Купете Арт Принт Black Sabbath Group 36x24 Без Арт-принта на Музикалната група Плакат Новинка
Купете Арт Принт Black Sabbath Group 36x24 Без Арт-принта на Музикалната група Плакат

Отпечатана върху Плакатной хартияОпаковани, за да пристигнат в отлично състояние.Размер на хартията : 36

BGN 6.66
Портрет на Букера Т.е. на Вашингтон за бюро 8x10 печат на снимки от галогенида сребро Новинка
Портрет на Букера Т.е. на Вашингтон за бюро 8x10 печат на снимки от галогенида сребро

Найвисоко КАЧЕСТВО Отпечатано по поръчка в САЩ майстори печат на фото архив Mc MahanНАПРАВЕНО с НАЙНОВИТЕ

BGN 13.97