Yardwe Скелета Подпори за Декорация за Хелоуин, Манекен за цялото Тяло, Декор-Призрак, Анатомическая Модел на Човека, Окачване-на духа на Хелоуин, Анатомическая Модел ?

Yardwe Скелета Подпори за Декорация за Хелоуин, Манекен за цялото Тяло, Декор-Призрак, Анатомическая Модел на Човека, Окачване-на

BGN 0.33

Новинка

В магазина

ПРИЗРАЧЕН ДЕКОР за Хелоуин - Подходящ за украса на парти за Хелоуин в къщи с призрациОкачване на Хелоуин на ужасите-Подходящ за партита за Хелоуин, барове,. подвесная окачване с черепа-Материал, отлично качество, скелети, страхотна атмосфера на терор.ОКАЧЕН на духа на Хелоуин - Има силна способност на износване, деформация и разрушаване, достатъчно е здрава.ПОДВЕСНОЕ УКРАСА във формата на СКЕЛЕТ - Компактен по размер, не е носител на много места, леко тегло, удобен за съхранение и украса.ПРИЗРАЧЕН ДЕКОР за Хелоуин - Подходящ за украса на парти за Хелоуин в къщи с призраци.Окачване на Хелоуин на ужасите-Подходящ за партита за Хелоуин, барове,. подвесная окачване с черепа-Материал, отлично качество, скелети, страхотна атмосфера на терор.ОКАЧЕН на духа на Хелоуин - Има силна способност на износване, деформация и разрушаване, достатъчно е здрава.ПОДВЕСНОЕ УКРАСА във формата на СКЕЛЕТ - Компактен по размер, не е носител на много места, леко тегло, удобен за съхранение и украса.Списък на пакетите 1 x украшение Особености -Материал : пластмаса, тъканно поставка за томболи -С трайна стабилност и висока износоустойчивост плотове. - Подходящ за украса на къщата с духове или тематични партита.

Клиентите също избират

8-инчов Големи Модерни стаи, къщи от черна пластмаса с фитинги в комплекта (1) Новинка
8-инчов Големи Модерни стаи, къщи от черна пластмаса с фитинги в комплекта (1)

? ВИДИМОСТ Големи номера на домове предоставят отлична видимост от улицата всяко време на деня или нощт

BGN 1.33