Играчка за Дъвчене Папагал HERCHR, Играчки за Птици, Играчки за Папагали за Големи Средни Птици, Окачени на Дървени Блокчета, Играчки за африканските Сиви Папагали, ар?

Играчка за Дъвчене Папагал HERCHR, Играчки за Птици, Играчки за Папагали за Големи Средни Птици, Окачени на Дървени Блокчета, Играчки

BGN 15.87

Новинка

В магазина

[Безопасен материал] Тази играчка за дъвчене папагал, изработени от дървени трупи, бамбук стърготини и ядки, оцветени годни за консумация, пигменти, които са безопасни за домашни любимци и не им нанасят вредиПодходящ за какаду, папагали, влюбени птички и други домашни птици, от малък до среден размер. [Тежкотоварни верига] Верига достатъчно е здрав, за да продължи дълго време, не ломаясь, много устойчива на грызению и доставя удоволствие на птиците.Осигурете е забавно място за катерене, това ще даде на птиците, както и възможността да тренират и подобряване на тяхното равновесие. [Поддържане на здравето на домашните любимци] от висящи Играчки дървени блокове parrot дават на птиците, както и възможност за хапане и дъвчене, необходими за поддържане здравето на домашните животни.Всички играчки за папагали идват с кука, който много лесно се прикрепя към клетка за птици. [Привлекателна] играчка за хапка в клетка за птици ще попугаям да отнеме себе си и да играят с тези играчки, в продължение на дълъг период от деня, намаляване на тревожност.Играчка Bird е предназначена не само за това, за да се изострят човки на птиците, но и за тренировка ги ноктите и мускулите.

Item Type: Parrot Chewing Toy
Material: Logs, Bamboo Chips, Nuts
Size: Approx. 47cm/18.5in
Use: Bird Toy
Package List: 1 x Parrot Chewing Toy
Note: Please allow some errors due to manual measurement.

Клиентите също избират

Вудлинк Светва зелено за 8.25 инча. В х 7,125 инча. Ш х 6,5 инча. L Пластмасов Птичи Къща Новинка
Вудлинк Светва зелено за 8.25 инча. В х 7,125 инча. Ш х 6,5 инча. L Пластмасов Птичи Къща

Височина 8,25 инчаШирина 7,125 инча.Дължина 6,5 инча.Материалпластмаса.ЦвятЧервен / С Подпал Или.Вид птициГае

BGN 2.40
Чаша за Хранене на птици, Многофункционална Подвесная Ясла за Папагали Budgie Conure, Домашни птици Новинка
Чаша за Хранене на птици, Многофункционална Подвесная Ясла за Папагали Budgie Conure, Домашни птици

Висококачествени материали : Чаша за хранене на птици е направена от дървени трупи и неръждаема стомана

BGN 2.67