[Timer] Украса в Деня на Св. Патрик, с алуминиева Дограма, светлини, 3 опаковки, Трилистники, Шапка Лепрекона във формата на Подкова, фенери на батерии, 8 Режима на осветл?

[Timer] Украса в Деня на Св. Патрик, с алуминиева Дограма, светлини, 3 опаковки, Трилистники, Шапка Лепрекона във формата на Подкова,

-46 %

BGN 10.99

Новинка

В магазина

Форма фенери : под формата на трилистников + под формата на подкова + под формата на шапки лепрекона; Източник на захранване : 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени)Материал : Метална рамка + led + Електронни компоненти; Цвят на подсветката : сиво и жълто; Водещ тел : 39,3 инча. 8 Режима на осветление : разход, вълна, сериен, с прекъсвания, преследване / светкавица, бавно отслабване, светкавица и постоянно включване.Функция : Водоустойчив IP44, безжично дистанционно управление, функция таймер (6 часа inclusive / от 18 часа изключено). ☘️【Осветите Декор за Деня на Св. Патрик】Вие ще получите 3 комплекта декоративни фенери за прозорци с Деня на Св. Патрик във формата на Трилистников, Подкови и шапки Лепрекона.Тези красиви гирлянди Деня на Свети Патрик - един чудесен начин да се създаде чудесна атмосфера Деня на Св. Патрик в дома ви и по време на парти. ☘️【Широк спектър от приложения】 Използвайте тези творчески ден тела Saint Patricks за украса на прозорци, врати, стени, дърво, двор, веранда, ограда или всяко кътче на вашия дом и партита.Направете своя дом и парти по-привлекателни и празнични чрез тези красиви декорации за прозорци с Деня на Св. ☘️【Работи от батерии и 8 режима на осветление】 Тези силуети на прозорци в чест на Деня на Свети Патрик се хранят от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Тези дневни тела St Patricks, работещи на батерии, също имат 8 различни режима на осветление, като например обединяването на, вълната, огнището, последователен, бавен блясък, бавно отслабване, блясък и постоянно включване. ☘️【Дистанционно управление с таймер】 Тези водоустойчиви външни декорации за деня на Св. Патрик, оборудвани с дистанционно управление.Можете да използвате дистанционното управление за настройка на таймер за осветление на прозорци, и на таймера ще се активира автоматично, в 6 часа "включен" и 18 часа на "изключен" в ден. ☘️ 【Издръжлив и лесен за подвешиваемый】 Тези водоустойчива алуминиева дограма, осветителни тела за украса на Деня на Св. Патрик, изработени от метални рамки с ярки led гирлянди, плътно обернутыми около метални рамки.А тези декорации за прозорците в Деня на Св. Патрик са на върха пръстен за захващане за удобство на захващане. ☘️【Осветите Декор за Деня на Св. Патрик】Вие ще получите 3 комплекта декоративни фенери за прозорци с Деня на Св. Патрик във формата на Трилистников, Подкови и шапки Лепрекона.

Клиентите също избират

Коледни Чорапи PIMILAGU Коледа Snowflake 1 Опаковка 17,7 инча, Окачени Чорапи за Коледна украса Новинка
Коледни Чорапи PIMILAGU Коледа Snowflake 1 Опаковка 17,7 инча, Окачени Чорапи за Коледна украса

кадифеДължина : 17,71 инча, ширина на маншета : 8 инча, дължина до чорап : 12,20 инча.Материал : Кристал кадифе, а

BGN 5.99
Лешникотрошачката за барбекю Steinbach SN19CN1993, 12 инча Новинка
Лешникотрошачката за барбекю Steinbach SN19CN1993, 12 инча

Серия : Закръглен HeightName : Сметка за барбекю.Приблизителна височина : 12 см.Основни материали : дърво, боя, п

BGN 1.00
Изкуствени цветя венец от божури - 6 фута | Полиестер - Розово-Зелено | 6 броя Новинка
Изкуствени цветя венец от божури - 6 фута | Полиестер - Розово-Зелено | 6 броя

В комплекта са включени : 6 изкуствени цветни гирлянди от розови и зелени божури дължина от 6 фута ДЕКОРА�

BGN 0.67