Комплект за грижа за децата от Първа необходимост, Набор от продукти за грижа за вашето дете в детски ясли, нокторезачки, Комплект за Подстригване, нокторезачки за ?

Комплект за грижа за децата от Първа необходимост, Набор от продукти за грижа за вашето дете в детски ясли, нокторезачки, Комплект

BGN 5.25

Новинка

В магазина

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ? Бъдете сигурни и удобни - Комплект за грижа за ноктите на новороденото може ефективно да предотврати расцарапывание бебета лице ноктите и да се избегне появата на инфекции, причинени от използването на маникюрных инструменти за възрастни.Уникален и чудесен набор от продукти за грижа за детето, може да се привлече вниманието на вашето бебе, само че стана много по-лесно.Вие най-вероятно ще фокусирате върху подстригване на ноктите на вашето бебе. ? 100% безопасно за бебето - Всичко малки инструменти са изработени от пластмаса и неръждаема стомана, трайни, нетоксични, 100% безопасно, всички материали са безопасни дори и за новородени.Други уникални малки детайли, специално проектирани за безопасно използване на вашето дете. ? Максимална безопасност - Проектирани с оглед сигурността на детето.Върховете са заоблени, край извити.Ергономични дръжки за предотвратяване на приплъзване.Комплект за грижа за детето изглежда ергономичен дизайн, удобно и безопасно. ? Компактен преносим комплект за грижа за детето Phantom Sky лек и идва със солидна кутия с цип за съхранение и организатора.Удобна переноска и е особено подходящ за използване у дома или навън и при пътуване. ? Перфектния подарък - Всички компоненти са леки и фини, идеален подарък за младата майка, подходящ подарък за Коледа и рождения ден на детето, подарък за душата на детето, идеален подарък за грижа за децата си.Ако търсите практично идея за подарък, нещо кутия за грижа за дете - това е просто идеалният подарък за бъдещи майки или родители, които за първи път се появяват на светлината.Полезен подарък за мама При бебета наистина има малки остри невен, които трябва редовно правилно отрежете, в противен случай, те ще растат, и едно дете може от незнание да се нараните.Не може да се отрече, че дете се нуждае от специално внимание, когато става въпрос за грижа, особено при работа с остри инструменти.

Клиентите също избират

Magic: the Gathering - Прорезывающий зъби Вурмлет (192) - Война на братята Новинка
Magic: the Gathering - Прорезывающий зъби Вурмлет (192) - Война на братята

Име : Начални ВурмлетПрирода : Войната на братята.Единствената индивидуална карта от търговска и колекц

BGN 3.33
Johnson ' s Baby мляко + мляко с Ориз лосион за тяло (200 мл) Бял Новинка Разпродажба
Johnson ' s Baby мляко + мляко с Ориз лосион за тяло (200 мл) Бял

рН балансиранСъдържа млечни протеини, и много витамини.Препоръчва се от лекарите **.Johnson ' s Baby мляко + мля�

BGN 7.00
5 Бутилки средства за измиване на COSWAY Teddie Деца от главата до петите Fruity Splash (350 мл ) Новинка
5 Бутилки средства за измиване на COSWAY Teddie Деца от главата до петите Fruity Splash (350 мл )

Оставя деца отлично ароматни целия денФормула без сапун и сълзи нежно почиства и успокоява.Овлажнява и

BGN 3.00
Дете Кришна Малък Murti Яде Mahan Маханчор (комплект от 1) 2x1,5 инча, червен Новинка
Дете Кришна Малък Murti Яде Mahan Маханчор (комплект от 1) 2x1,5 инча, червен

Продуктът е с добро качествоИдеална за поставяне в дома на храма.Продуктът е с добро качество.Идеална з�

BGN 10.60