Аудио Видео на бебето следи, Детска Камера за Сигурност за Нощно Виждане Вградени Колыбельные Мониторинг на температурата TwoWay Baby Talk Пет (штепсельная щепсел САЩ)

Аудио Видео на бебето следи, Детска Камера за Сигурност за Нощно Виждане Вградени Колыбельные Мониторинг на температурата TwoWay

BGN 3.33

Новинка

В магазина

Двупосочен разговор : следи бебето с камера поддържа двупосочен звук, така че вашето дете може да се чуе вашият глас, независимо от това, къде се намирате0-инчов LCD дисплей ви позволява да показвате тялото на вашия lovey дете целия екран, осигуряване на по-ясни видео и аудио в реално време. 8 Вградени колыбельных : Видеоняня може да възпроизвежда приспивна песен да успокои бебето и да бъдат приспани, когато не сте наоколо.Мониторинг на температурата : Вграден сензор за температура, преглед на температурата на околната среда на детето в реално време, погрижете се за здравето на вашето дете.Нощно виждане : бебето следи осигурява ясно нощно виждане, ясно показващи състоянието на сън на бебето през нощта дори и след изключване на светлината. Ясен екран с диагонал 2.0-инчов LCD дисплей може да показва тялото на вашия любим детето по цял екран, осигуряване на по-ясни видео и аудио в реално време. Двупосочен разговор : следи бебето с камера поддържа двупосочен звук, така че вашето дете може да се чуе вашият глас, независимо от това, къде се намирате. 8 Вградени колыбельных : Видеоняня може да възпроизвежда приспивна песен да успокои бебето и да бъдат приспани, когато не сте наоколо. Мониторинг на температурата : Вграден сензор за температура, преглед на температурата на околната среда в реално време, погрижете се за здравето на вашето дете.

Item Type: Baby Monitor
Material: ABS
Monitor LCD Size: 2.0in
Monitorsupported Resolution: 220 x 176
Monitor Battery Type: Built in 750mAh Li Ion Battery
Camera Image Pixels: 320 x 240pxl
Minimum Camera Illumination: 0 LX (When Infrared Light is on)
Camera Night Vision Distance: 15 Feet (5 Meters)
Camera Angle of View: 31° Diagonally
Power Plug Voltage: 100-240V
Package List:
1 xBaby Monitor:
1 x Camera:
2 x Power Adapter:
1 x Manual:

Клиентите също избират

Цифров монитор Tommee Tippee по-Близо до природата Новинка
Цифров монитор Tommee Tippee по-Близо до природата

Цифров подобрена безжична технология (dect) осигурява мониторинг без смущенияАкумулаторна докинг станци

BGN 0.67
Комплект за инсталиране на универсални порта KidCo K13 Новинка
Комплект за инсталиране на универсални порта KidCo K13

Няма пробиване в полюсите на стълбите!Използвайте в горната или долната част на стълбите.Побира перила

BGN 3.00