14 БР. Играчки за зайци, Естествени играчки за хамстери, за да се грижи за зъбите на малките домашни любимци, Пръчки от ябълков дърво + Питки от Тимъти Хэя + Гъба, ефект?

14 БР. Играчки за зайци, Естествени играчки за хамстери, за да се грижи за зъбите на малките домашни любимци, Пръчки от ябълков

BGN 0.33

Новинка

В магазина

?【ЕСТЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】 Целия материал целия набор от играчки за зайци е 100% натурален, без никакви химически добавки, гризачи могат безопасно да дъвче ?【Да се забавляват】 : Играчки за хамстери даде на животните часове на забавление, както и отвлича вниманието и да се предотврати грызение мебели вашите домашни любимци и да ги навика да се мъча. ?【ПОДОБРЯВАНЕ на здравето на зъбите】 : Играчки за морски свинчета могат да помогнат за предотвратяване на прекомерен растеж и здравословни проблеми при малки домашни гризачи, могат да се погрижат за дъвчене инстинкт за вашия домашен любимец, както и да му помогне да бъде шлифован зъби. ?【ПОЛЕЗНО ДЪВЧЕНЕТО на】 : играчки rabbit toys много фибри, много енергия при ниско съдържание на протеин и калций, които подобряват храносмилането вашите зайци и гризачи и разрушават зъбите. ?【ДОМАШНИ гризачи ДЪВЧАТ】 : Играчки-зайчета ще зарадва своите навик се мъча.Подходящи за морски свинчета, чинчили, катерици, зайци, хамстери, един gerbil и други видове гризачи. ?【ЕСТЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】 Целия материал целия набор от играчки за зайци е 100% натурален, без никакви химически добавки, гризачи могат безопасно да дъвче. ?【Да се забавляват】 : Играчки за хамстери даде на животните часове на забавление, както и отвлича вниманието и да се предотврати грызение мебели вашите домашни любимци и да ги навика да се мъча.

Клиентите също избират

Широка пътека за упражнения със Захарен Ежом /Шиншиллой 12 WODENT Wheel ЧЕРВЕН цвят с Черни акценти Новинка
Широка пътека за упражнения със Захарен Ежом /Шиншиллой 12 WODENT Wheel ЧЕРВЕН цвят с Черни акценти

Забележка : Вие ще получите ШИРОКО track връзка зададена КОЛЕЛО с диаметър от 12 инча, както е показано на с�

BGN 9.99
Бутилка за вода в аквариумной клетка в стил Lixit Бел. (Цветята на 5 грама) Новинка
Бутилка за вода в аквариумной клетка в стил Lixit Бел. (Цветята на 5 грама)

НАПРАВЕНО ЗА АКВАРИУМИ : Линия бутилки Lixit AC създадена с оглед на нуждите на вашата аквариумной клеткиТа

BGN 7.32