GANAZONO 5 бр. Полистирен Държачи за Напитки, 2-луночный Стъклена поставка за Чаши, Поставки За Съхранение на Бутилки, Тава за Напитки, Поставки за Съхранение на бутилки ?

GANAZONO 5 бр. Полистирен Държачи за Напитки, 2-луночный Стъклена поставка за Чаши, Поставки За Съхранение на Бутилки, Тава за Напитки,

BGN 12.58

Новинка

В магазина

Широко приложение : Нашата универсална поставка за чаши за пиене, може да побере бирени бутилки, бутилки вино, напитки, бутилки с подправки и т Поднос за напитки може да се използва за опаковане на храна за вкъщи, партита, на къмпинг, за пътуване на къмпинг и т. Това предпазва бутилката си от повреди.Конструкция за предпазване от сблъсък : Този тава за чаши не е лесно и предпазва бутилката от преобръщане и се удари по време на транспортиране, намаляване на ненужните загуби.Тава за подстаканников добре го пази на място. различни размери : Нашите поставки за чаши на храна за вкъщи имат 2 дупки, 3 дупки, 5 дупки, 6 дупки и 8 дупки.Държачи за пенных напитки също са на разположение в различни размери и количества, в зависимост от размера на бутилки или чаши.ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Този пенопластовый държач за бутилки, изработени от перламутрового памук с висока плътност.В сравнение с конвенционалните пари, ни перла памук е по-голяма устойчивост и времето на използване.Сервизно обслужване : Висококачествено сервизно обслужване ви гарантира приятно преживяване от пазаруването.

Клиентите също избират

Триизмерен принт, изобразяващи разговор на Алиса с герцогиней - Кърпи (twl-203967-1) Новинка
Триизмерен принт, изобразяващи разговор на Алиса с герцогиней - Кърпи (twl-203967-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 0.67