Акумулаторна батерия Bluetooth-Термометър-влагомер HumidiCup® H1, Безжичен Сензор за температура и Влажност на въздуха в помещението с дисплей E-Ink, приложение, без Месечни т?

Акумулаторна батерия Bluetooth-Термометър-влагомер HumidiCup® H1, Безжичен Сензор за температура и Влажност на въздуха в помещението

BGN 23.33

Новинка

В магазина

Безжична връзка с БлютузомАкумулаторна батерия термометър /влагомер с зарядно пристанище тип C. Електронен дисплей с висока видимост. Звуков сигнал от зумер за предупреждение.Висока точност при ниско отклонение.Има ли у вас, като потребител, такъв опит?Термометър /влагомер с разряженными батерии е оставен в выдвижном кутия.H1 с акумулаторна батерия може да бъде точно това, което ви трябва.Bluetooth-термометър / влагомер H1 носи на вас и други изненади.В него се използва добре видими дисплей E-ink.Не само с прилагането носи известия за предупреждениях, но и звуков сигнал в устройството ще подаде звуков сигнал за тези предупреждениях или за ниско зареждане на батерията.Можете дори да използвате икона за проследяване на приложението, за да научите местоположението на точката H1. Можете да извърши калибриране за температура и влажност с помощта на функцията за ръчно калибриране или дори да използвате функцията за автоматично калибриране при влажност на околната среда 75% за постигане на висока точност на измерване на влажност.

Клиентите също избират

ФЛАГ AZ Морски флаг Микронезия 18 x 12 - Знамена на Микронезия 30 x 45 см - Банер 12x18 инча за лодка Новинка
ФЛАГ AZ Морски флаг Микронезия 18 x 12 - Знамена на Микронезия 30 x 45 см - Банер 12x18 инча за лодка

Степен на завършеност : Двойни шевове и перекованные крайПодвешивание : Пръстени.Материал : Трикотажный

BGN 5.07